Leer zelf focussen

Tekst

 

 

Focussen kun je ervaren in een begeleidingssituatie, zoals tijdens de gesprekken in mijn praktijk. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf te leren focussen.

Op dit moment ben ik, samen met een collega, een basistraining Focusing aan het voorbereiden die aan het begin van 2021 in Den Haag en/of online zal worden gehouden.

Dat zal een ervaringsgerichte cursus worden waarin je leert om zelfstandig te focussen, zodat je de wijsheid die via je lijf toegankelijk is, voor altijd beschikbaar houdt.

Het heeft mijn grote voorkeur de cursus in levenden lijve te geven. Als de omstandigheden daarom vragen wordt het een online versie.

Bij voldoende belangstelling voor deze basiscursus volgen er verdiepingscursussen, waarin je onder andere leert om andere focussers bij hun focusproces te begeleiden.

Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor de basiscursus. Als je interesse hebt om mee te doen, laat dat dan vrijblijvend weten via het contactformulier. Ik vertel je dan meer over de data, de kosten en de inschrijvingsprocedure.