In jou leeft een lichte lente

Leer zelf focussen

Tekst

Een workshop in het Poëtisch Atelier.
 
Een nieuwe lente en een nieuw geluid…
Tijdens de lente-equinox verschijnt de zon precies boven de evenaar. Dag en nacht zijn overal op aarde gelijk, licht en donker zijn heel even in evenwicht.
Wat komt er als nieuw in jou tevoorschijn? Wat wordt wakker en wil zich tonen?
Tijdens deze workshop onthul je wat dit begin van ontkieming en groei voor jou betekent. Een eeuwenoude, reflectieve dichtvorm zal je daarbij inspireren en je creatie verrijken.
Je krijgt een richtsnoer om een poëtische tekst te schrijven. In de loop van de workshop groeit daardoor het gedicht op een verrassende wijze.
Wij begeleiden je op een verfrissende manier. Jouw verbeeldingskracht en scheppingsvermogen ontplooien zich. En dat, wat in jou wil ontstaan, ontluikt en toont zich.
Aan het einde van de avond heb je een betekenisvol gedicht, met de belofte van een tintelend begin.
 
Dinsdag 23 maart van 19:00 tot 21:30 uur via ZOOM.
Voor beginners en gevorderden in betekenisvol schrijven.
Zorg dat je deze avond volledig voor jezelf alleen hebt.
Deelname is € 34,50 (incl. BTW) voorafgaand aan de workshop te voldoen.
Laat weten dat je mee wilt doen door te mailen naar ronald@alshetware.nl
Je bent pas definitief ingeschreven na onze bevestiging per mail.
Er is een beperkt aantal plaatsen. Bij overinschrijving volgt een aanbod voor eenzelfde workshop op een latere datum.
 
‘In jou leeft een lichte lente’ is een workshop van www.alshetware.nl met Desiree te Brake en Ronald van Oosten. Wij passen uitgelezen en verhelderende technieken toe die jou, je brein en je embodiment ondersteunen. Wij bieden regelmatig Poëtische Ateliers aan, om te openen via het dichten.
 
 

 

Een cursus die je leven blijvend zal verrijken.

 

Focussen kun je ervaren in een begeleidingssituatie, zoals tijdens de gesprekken in mijn praktijk. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf te leren focussen.

Op dit moment ben ik, samen met een collega, een basistraining Focusing aan het voorbereiden die aan het begin van 2021 in Den Haag en/of online zal worden gehouden.

Dat zal een ervaringsgerichte cursus worden waarin je leert om zelfstandig te focussen, zodat je de wijsheid die via je lijf toegankelijk is, voor altijd beschikbaar houdt.

Het heeft mijn grote voorkeur de cursus in levenden lijve te geven. Als de omstandigheden daarom vragen wordt het een online versie.

Bij voldoende belangstelling voor deze basiscursus volgen er verdiepingscursussen, waarin je onder andere leert om andere focussers bij hun focusproces te begeleiden.

Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor de basiscursus. Als je interesse hebt om mee te doen, laat dat dan vrijblijvend weten via het contactformulier. Ik vertel je dan meer over de data, de kosten en de inschrijvingsprocedure.