Leer zelf focussen

Tekst

Een cursus die je leven blijvend zal verrijken.

 

Focussen kun je ervaren in een begeleidingssituatie, zoals tijdens de gesprekken in mijn praktijk. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf te leren focussen.

Op dit moment ben ik, samen met collegatrainer Christine Rehbock, een basiscursus Focusing aan het voorbereiden die augustus 2021 op vier achtereenvolgende vrijdagen in Den Haag en/of online zal worden gehouden. (Het heeft onze grote voorkeur de cursus in levenden lijve te geven. Als de omstandigheden daarom vragen wordt het een online versie.)

Dat zal een ervaringsgerichte cursus worden waarin je leert om zelfstandig te focussen zodat de wijsheid, die via je lijf toegankelijk is, voor altijd beschikbaar blijft.

Na deze basiscursus volgen er verdiepingscursussen, waarin je onder andere leert om andere focussers bij hun focusproces te begeleiden.

De prijs voor de cursus is €250,- (vrijgesteld van BTW).

Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar voor de basiscursus. Als je interesse hebt om mee te doen, laat dat dan vrijblijvend weten via het contactformulier. Ik vertel je dan meer over de data en de inschrijvingsprocedure.