Leer zelf focussen

Tekst

Een cursus die je leven blijvend zal verrijken.

 

Focussen kun je ervaren in een begeleidingssituatie, zoals tijdens de gesprekken in mijn praktijk. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf te leren focussen.

Samen met collegatrainer Christine Rehbock ga ik de basiscursus Focusing 1 opnieuw aanbieden. Dat gaat gebeuren op de vrijdagen 8 oktober (hele dag), 15 oktober (middag), 29 oktober (middag) en 5 november (hele dag). 22 oktober slaan we over vanwege de herfstvakantie. De locatie zal de vertrouwde plek aan de Valkenboskade 572 in Den Haag zijn. (Het heeft onze grote voorkeur de cursus in levenden lijve te geven. Als de omstandigheden daarom vragen wordt het een online versie.)

Het is een ervaringsgerichte cursus waarin je leert om zelfstandig te focussen zodat de wijsheid, die via je lijf toegankelijk is, voor altijd beschikbaar blijft.

Na deze basiscursus volgen er verdiepingscursussen, waarin je onder andere leert om andere focussers bij hun focusproces te begeleiden.

De prijs voor de cursus is €275,- (vrijgesteld van BTW).

Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar voor de basiscursus. Als je interesse hebt om mee te doen, laat dat dan vrijblijvend weten via het contactformulier. Ik vertel je dan meer over de data en de inschrijvingsprocedure.